Факультет мiжнародної економiки i менеджменту

Cтратегічний нетворкінг на заняттях з міжкультурної комунікації23 Січня 2018р.

 

Протягом останніх трьох років Кафедрою іноземних мов і міжкультурної  комунікації розробляється власна модель формування соціокультурної компетенції магістрів. Вона є складним теоретично-методологічним комплексом, до якого, із плином часу, долучається усе більше учасників, партнерів і друзів.

За сприяння Інституту англомовних програм та Центру міжнародної академічної мобільності зустрічі магістрів нашого університету з іноземними  професорами і студентами набули характеру стабільного, дружнього і взаємовигідного партнерства.  

19 січня 2018 р. студентам академічних груп 504 і 505 випала щаслива нагода перевірити свою готовність до соціального і наукового спілкування на міжнародному рівні. На заняття з міжкультурної комунікації до них завітала пані Джесіка Зикович,  провідний науковець дослідницького центру  Вайзера при Мічиганському  університеті (США).  

Доктор Зикович щиро поділилася своїм викладацьким талантом з українськими студентами і наробками щодо теоретичних основ дисципліни «Міжкультурна комунікація». Вона швидко знайшла спільну мову зі студентами, вразивши їх умінням просто і дотепно говорити про складні світоглядні поняття.   Важливість роботи у даному напрямку важко переоцінити, адже нині Україна намагається переосмислити свої культурні цінності. 

Фахівці Кафедри іноземних мов і міжкультурної  комунікації сподіваються на подальший розвиток співпраці з пані Зикович і щиро дякують за надану честь.