Факультет мiжнародної економiки i менеджменту

Відкрите заняття Грицяк Л.Д.09 Грудня 2015р.

     07  листопада о 16.00 відбулося відкрите заняття доцента кафедри іноземних мов факультету міжнародної економіки і менеджменту Грицяк Л.Д.  для студентів ІІ курсу, 3 групи юридичного факультету на тему «TravellingandTourism», на якому були присутні: доц.Шевченко О.Л.,доц.Ножовнік О.М., викл.Рашевська Г.М., ст.викл.Алейнікова М.Г. та інші.

        План відкритого заняття передбачав розгляд наступних питань:

1.     Розвиток навичок засвоєння нового лексичного матеріалу та репродукування уже засвоєного;

2.     Формування та вдосконалення навичок розмовного мовлення;

3.     Формування активного лексичного словника у сфері туризму;

     Під час заняття студентам було представлено нову лексичну тему: «TravelingandTourism»   Тема № 7 за використанням підручника

«Longmanexamaccelerator. Plus2. Forall B2». Крім того, студентам було запропоновано додаткове відео та лексичний матеріал для кращого опанування зазначеної теми.

     Протягом відвідуваного заняття студенти практично оволоділи навичками монологічного та діалогічного мовлення, удосконалили навички читання та перекладу текстів із використанням нового лексичного матеріалу. Як результат, усі 12 присутніх студентів брали активну участь під час заняття.

В обговоренні прийняли участь викладачі, що були присутні на відкритому занятті. Завідувач кафедри, доц.Шевченко О.Л. зазначила, що відкрите заняття логічно побудовано, відповідає структурі курсу, матеріал подано у зручній, доступній формі для студентів. Викладач вміло підготувала усі етапи заняття, мотивуючи студентів до активної роботи.

     Відзначено доц.Ножовніком О.М., що викладач створював сприятливі умови для корекції і вдосконалення практичного оволодіння мовою для виховання студентів засобами іноземної мови. Відповіді студентів з теми були вражаючими.

     Викладач Рашевська Г.М. зазначила, що викладач вдало здійснювала контроль навичок і вмінь студентів на кінцевому етапі роботи по темі, постійно спрямовуючи увагу на форму і зміст висловлювання студентів.

Проведене відкрите заняття к.п.н., доцента Грицяк Лесі Данилівни повністю відповідає університетським вимогам і свідчить про високу кваліфікацію, педагогічний досвід та майстерність викладача.